Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Max Microsprint Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem radiocomanda Futaba FF-10 (T-10CG) + R6308SBT 2.4 GHz
1500 lei
Brand
T-10CG
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
FF-10 este o radiocomanda de nivel avansat, cu 10 canale si o gama larga de posibilitati de programare - FASST este sistemul de emitere folosit de FF-10, Spread Spectrum cu Frequency Hopping (FHSS).

Ofera raza mare de actiune si control sigur chiar si pentru modele foarte mari, sau jeturi. - Fara cristale, fara canale de frecventa.

Securitate maxima. - Teoretic fara interferente (!!) datorita modulatiei Spread Spectrum (ce schimba frecventa in timp real) - Ecranul mare (cu rezolutie de 160x72) garanteaza o utilizare placuta. In plus, programul este foarte clar structurat.

Tastele de navigare sunt in concordanta cu standardele de ergonomie Futaba. - Stick-uri noi, de precizie, ajustabile.

Trimmere digitale. - Controalele liniare amplasate lateral ofera un control bun asupra functiilor auxiliare, fara a fi nevoie sa luati mana de pe stick-uri. - Emitatorul se livreaza cu o multitudine de switch-uri si controale liniare, deci nu necesita alte accesorii. - Include functii logice - Software-ul ofera programe pentru toate functiile necesare oricarui model. Iar daca acestea nu sunt de ajuns, sunt disponibile mixere programabile cu reglaje avansate si curba in 5 puncte - 10 canale (8 proportionale, 2 switch) - Mixer integrat pentru majoritatea tipurilor de swashplate de elicopter - Sistem Profesor-Elev (Trainer) integrat - Poate stoca 15 modele in memoria interna, expandabil cu CAMPac

Continutul kit-ului:
1x Emitator T-10C FASST 2.4 GHz
1x Acumulator Emitator 9.6 Volt / 2000 mAh
1x Receptor R6308SBT 2.4 GHz FASST
1x Cablu incarcare emitator
1x Cablu incarcare acumulator receptie
1x Curea de gat (1 punct)
1x Switch
Din Gura in Gura